آموزش کامپیوتر و اینترنتآموزش نرم افزارترفندستان

آموزش تشخیص بلاک شدن در تلگرام

آموزش تشخیص بلاک شدن در تلگرام

آموزش تشخیص بلاک شدن در تلگرام

تقریبا در همه برنامه های پیام رسان امکان بلاک کردن افراد وجود دارد و ممکن است خود شما توسط افراد دیگر بلاک شوید و یا کسی را بلاک کنید. ولی خب در برنامه تلگرام چگونه بفهمیم که کسی ما رو بلاک کرده یا نه؟ در این آموزش تصمیم دارم دو روش را به شما معرفی کنم که متوجه میشوید که توسط چه فردی بلاک شده اید پس با من همراه باشید.

توجه: این عکس ها از نسخه دسکتاپ تلگرام گرفته شده ولی توی گوشی هم به همین صورته.

نشانه های بلاک شدن در تلگرام:

1- کسی که شما رو بلاک میکنه عکس پروفایلش حذف میشه.

2- آخرین بازدیدش از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا میکنه.

3- هر چی پیام بهش میفرستید اون پیام ها خونده نمیشه. (اگه پیام خونده بشه باید 2 تیک کنار هم قرار بگیره در حالی که فقط یک تیک نمایش داده میشه)

بلاک شدن در تلگرام

خارج شدن از بلاک تلگرام:

تنها راه برای اینکه شما از بلاک دیگران در تلگرام خارج شوید این هست که اکانت تلگرام خود را حذف کنید و اکانت جدید ایجاد کنید…

 

نشانه های دلیت یا حذف شدن اکانت دوست شما در تلگرام:

1- عکس پروفایل دوستتون حذف میشه.

2- اسمش هر چی که باشه به Unknown یا Deleted Account تغییر پیدا میکنه.

3- آخرین بازدیدش از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا میکنه.

4- و هر چی پیام بهش میدید یک ساعت کنار پیام ها میاد.

بلاک شدن در تلگرام

یا به شکل زیر:

بلاک شدن در تلگرام

خوب حالا اگه به دوستتون پیام میدید ولی جواب شما رو نمیده، در صورتی که هنوز عکس پروفایلش حذف نشده و آخرین اتصالش به last seen is a long time ago تغییر پیدا نکرده:

1- آخرین اتصال به تلگرامش رو نگاه کنید، ممکن است برای مدتی به تلگرام سر نزده باشد

2- آخرین اتصالش به تلگرام همین امروز بوده ولی جواب شما رو نمیدهد: ممکن تعداد پیام هایی که از دوست های دیگه دریافت کرده زیاد بوده و پیام شما به زیر پیام های دیگه رفته، شما وقتی آنلاینه بهش پیام بدید تا پیام شما بالا بیاد.

3- آنلاینه هر چی بهش پیام میدید جواب نمیده: اینجا دیگه ممکنه به هر دلیلی نخواد به شما جواب بده، شاید از شما دلخوره یا سرش شلوغه و یا…

توجه: امکان داره از تنظیمات، آخرین بازدیدش رو غیر فعال کرده باشه که در این زمان آخرین بازدید به last seen recently تغییر پیدا میکنه. (وقتی کسی این گزینه رو فعال میکنه، خودش هم نمیتونه آخرین بازدید تلگرام افراد دیگه رو مشاهده کنه)

برچسب ها

سیدرضا بازیار

به وب سایت شخصی من خوش آمدید! من سیدرضا بازیار هستم، متولد 1374 شهرستان کازرون. در حال حاضر دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات هستم، مسلط به زبان های: HTML5 - CSS3 - JavaScript در حال یادگیری زبان های PHP و Python هستم و علاقه بسیار زیادی به برنامه نویسی تحت وب ، هوش مصنوعی و زمینه امنیت اطلاعات دارم.

مطالب مرتبط

‫3 نظرها

  1. ببخشید راه دیگه ای به جز دیلیت اکانت و ورود مجدد برای دراومدن از بلاک وجودنداره؟و اینکه ایا میشه با وجود بلاک بودن پیام داد به مخاطبی که بلاکمون کرده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن